e
Banner

Etiketler: mustafa dinçer



Dinçer Lojistik “Dark Store” uzmanlığını artırıyor!


Yayın: 29-12-2020
Kategori: Depolama - Antrepo

Yenilik yapma potansiyeli ile Türkiye lojistik sektörüne öncülük eden Dinçer Lojistik, yaygın depo hizmetleri ağı ve güçlü teknolojik altyapısıyla iş dünyasının gelişen ihtiyaçlarına cevap vermek üzere Dark Store uzmanlığını geliştiriyor. Teknoloji alanındaki yatırımlarını artırarak bu alandaki süreçlerini iyileştirmeye odaklanan şirket, depolama ve dağıtım ağını Dark Store dinamiklerine göre genişletiyor.  
 




Dinçer Lojistik’ten 100 milyon TL’lik yatırım hamlesi



Zorlu pandemi koşullarına rağmen 2020 yılını bir önceki yıla göre yüzde 65 büyüme ve toplamda 65 milyon TL’lik yatırımla kapatan Dinçer Lojistik, 2021’e hızlı bir giriş yaptı. 2021 yılında yaklaşık 100 milyon TL’lik daha yatırım yapmayı hedefleyen Dinçer Lojistik, dağıtım ve depolama ağında yaygınlaşmaya gitti, devreye almaya başladığı yeni transfer merkezleri ve bölge depolarıyla dağıtım hacminin yüzde 97’sini kendi dağıtım ağı ve araç filosu ile yönetiyor. Dijital altyapıları entegre ederek kurguladığı yapılanmasını tamamlayan Dinçer Lojistik, yıl sonunda ülke çapında yüzde 100 kendi dağıtım ağıyla hizmet verecek.




Dinçer Lojistik’ten yerli Startuplara yatırım


Yayın: 21-09-2021
Kategori: Lojistik

Sektöre, topluma, ekonomiye ve çevreye değer katma misyonuyla faaliyetlerini sürdüren Dinçer Lojistik, sektörün geleceğinin yenilikçi teknolojik altyapılar üzerinde yükseleceğine inanıyor ve bu kapsamda çalışan startup kuruluşlara yatırım yapıyor.